The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises je treći i ujedno zadnji nastavak sada već legendarne trilogije o vitezu tame u narodu poznatijem kao Batman.batman trilogy artwork

 

Jonathan Nolan i Christopher Nolan su zaslužni za scenarij ovog blockbustera dok ga je naravno Christopher Nolan i režirao.Moram napomenuti da unutar same trilogije The Dark Knight Rises je možda i najslabija karika i da se na momente čini kako su obojica ipak malo izgubili početni žar.Dok je Batman Begins prava avantura Dark Knight rises se ipak čini kao pomali isforsirani i na momente prepun klišeja koji će ostaviti fanove u laganoj nevjerici u samu trilogiju.o

No nije sve tako crno naravno. Christian Bale je kao i u prva dva dijela pokazao da on je pravi odabir za danu mu ulogu Batmana tako i njegovog alter ega Bruce Wayne.

Tom Hardy u ulozi nove napasti po Gotham City Bane-a je potpuni pogodak pa svojom figurom bez zadrške odlično predstavlja prijetnju i samom Batmanu kojeg u jednom momentu i svlada te mu slomi kičmu i na dobro vrijeme onesposobi. Od tuda i sam naslov jer se Batman mora oporaviti od zadane ozljede i u već kasnim godinama u životu ponovno dignut i pobijedit do sada najveću prijetnju Gothamu.

The-Dark-Knight-Rises poster

Što mu naravno i uspijeva zahvaljujući vjernim prijateljima koje ima u inspektoru Gordonu i Celine Kyle inače poznatijoj kao žena mačka koja od zločinca na kraju postaje Batmanova družica.

Iako najslabiji dio trilogije ovaj film zaokružuje cijelu priču i najavljuje nove likove tj Nightwinga ,vjerovatni spin-off i svakako zaslužuje pažnju svakog ljubitelja dobre akcije .

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s