Novi online filmovi

Novi online filmovi

Novi online filmovi se mogu pogledati na raznim web stranicama. Ja ću vam danas predstaviti dvije s prednostima i manama.

1. http://www.filmovita.com/ – Ono što mi se sviđa kod ove stranice je to što su vam novi naslovi odmah pri vrhu i vi čim uđete na stranicu znate što se događa u svijetu filma. Naravno stranica je prepuna reklama, kao i sve stranice ove vrste. Napredna pretraga i pretraga po kategorijama omogućava odlično iskustvo za korisnika koji želi brzo naći novi film. Filmovi su izuzetno visoke kvalitete i nećete imati problema sa sporim učitavanjem. Ono što je potrebno istaknuti jeste da filmovitu sačinjavaju strastveni ljubitelji filma koji komentiraju većinu filmova sa svojim pohvalama ili kritikama.

2. http://www.filmovizija.studio/ – Stranica slična filmoviti ako oduzmemo aktivnu zajednicu strastvenih filmoljubaca. Ova stranica je nekada bila filmovizija.com, ali je nedavno doživjela preobrazbu i sada ima ljepše sučelje. Kao redovan korisnik obje stranice preporučam vam korištenje filmovite jer pruža malo bolje iskustvo gledanja i komentaranja. Novi online filmovi se sada zaista jednostavno mogu naći i pogledati.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s